Ny mand i spidsen for MTH

Heino Vigsø er ny formand for Mors-Thy Håndbold

Heino Vigsø overtager formandsposten i Mors Thy Hånd bold. ?Foto: Ole Iversen

Heino Vigsø overtager formandsposten i Mors Thy Hånd bold. ?Foto: Ole Iversen

THY-MORS:Heino Vigsø, medejer og salgsdirektør i it-virksomheden NetIP A/S, skal fremover sidde for bordenden i Mors-Thy Håndbolds bestyrelse.

Han blev udpeget som ny bestyrelsesformand efter generalforsamlingen i Mors-Thy Håndbold torsdag aften. Han afløser Hans Riisager Holst, der har siddet på posten siden 2009. Både Hans Riisager Holst og Ole Larsen ønskede at udtræde af bestyrelsen. I stedet blev valgt Carsten Hedemann og Torben Jeppesen.
Omkring 80 aktionærer deltog i generalforsamlingen, hvor selskabets dårlige økonomi fyldte en del i debatten. Hans Riisager Holst gjorde i sin beretning rede for forløbet op til regnskabsårets afslutning 30. juni. At selskabet kom ud af regnskabsåret 2011/12 med et overskud på 5000 kroner, er alt andet end tilfredsstillende, fastslår den afgående formand.
- Men set i lyset af den måde, det er skabt på, må vi konstatere, at den redningsaktion, som fandt sted i sommeren 2012 er den, som har reddet klubben, sagde han.
Sponsorer, aktionærer og andre bidragydere trådte nemlig til og forvandlede et truende millionunderskud til et lille plus.
Det har dog haft indflydelse på tegningen af nye sponsorater, og situationen lige nu er, at den nyvalgte bestyrelse står over for en opgave med at finde cirka 500.000 kroner inden sommeren 2013, for at der kan tegnes kontrakter for sæson 2013/14.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.