Ny medarbejder skaber sjove skoledage

Det er ikke kun undervisningen, der skal fastholde elever

Med en actionpark i ’baghaven’ vil nyansatte Torben Jespersen Nielsen skabe en sjovere og sundere skolegang for alle elever på Erhvervsskolerne Aars.

Med en actionpark i ’baghaven’ vil nyansatte Torben Jespersen Nielsen skabe en sjovere og sundere skolegang for alle elever på Erhvervsskolerne Aars.

AARS:Erhvervsskolerne Aars vil man bruge aktiviteter til at skabe trivsel, sundhed og glade elever. Derfor har man netop ansat en medarbejder, der skal lave sjove og anderledes aktiviteter for og med eleverne.

Torben Jespersen Nielsen, der er uddannet friluftsvejleder, glæder han sig til at komme i gang med projektet.

- Jeg har en ambition om at lave noget unikt her på stedet - og opbygge noget samhørighed blandt elever og lærere, siger han.

For at nå det mål planlægger Torben Jespersen Nielsen at lave en actionpark med parkourbane, klatretårn og mountainbike-bane på skolens grønne område. Han er overbevist om, at den slags aktiviteter kan være med til at gøre skolen attraktiv.

- Det handler jo om, at skolen skal være et fedt sted at være. Der vil nok være færre elever som falder fra, hvis de forbinder skolen med gode oplevelser, siger Torben Jespersen Nielsen.

Uddannelseschef Gert Husum mener, der er store perspektiver i at have tilknyttet en aktivitets- og eventkoordinator:

- Vi får mulighed for at sætte fokus på trivsel og sundhed på helt ny måde nu. Jeg tror også, at vores nye medarbejder vil kunne danne fællesskab og glæde omkring skolemiljøet med sine idéer og tiltag, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.