Ny medejer af revisorfirma

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ditte Jaedicke har været ansat hos Revisor Team Nord siden 2012.

Der er sket ændringer i ejerkredsen hos Revisor Team Nord på Industrivej i Aabybro, idet 33-årige Ditte Jaedicke, Aabybro, er blevet medejer af firmaet.

Ditte Jaedicke er uddannet cand.merc.aud fra Aalborg Universitet og har været ansat i firmaet siden 1. december 2014, og hun er lige nu i fuld gang med at tage den krævende uddannelse til statsautoriseret revisor.

- Jeg har jo altid været glad for at være ansat her, men det giver selvfølgelig lige det ekstra, at jeg nu er medejer, fortæller Ditte Jaedicke, der fik tilbudt medejerskabet efter, at en af indehaverne gik på pension i efteråret.

Hun var heller ikke i tvivl om, at hun ville sige ja tak selvom et ejerskab også betyder en anden form for ansvar udadtil.

- Jeg kan jo stå inde for firmaet, som jeg mener er kendetegnet ved nøgleordene kvalitet, tillid og troværdighed, siger hun.

Den næsten færdiguddannede statsautoriserede revisor er ikke i tvivl om, at hun har fundet den rigtige karriere og ser frem til at arbejde videre med den blanding af klassiske revisionsopgaver og rådgivning, der hele tiden har været hendes hverdag.

- Jeg har altid været glad for tal og det der med at få puslet ting på plads, så de stemmer. Jo mere komplekst jo bedre, smiler hun.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.