Ny medejer af revisorfirma

Anne Helene Kahr Thomsen
Ditte Jaedicke er blevet medejer af Revisor Team Nord . ?Foto: Claus Søndberg
1. april 2017 14:09

Der er sket ændringer i ejerkredsen hos Revisor Team Nord på Industrivej i Aabybro, idet 33-årige Ditte Jaedicke, Aabybro, er blevet medejer af firmaet.

Ditte Jaedicke er uddannet cand.merc.aud fra Aalborg Universitet og har været ansat i firmaet siden 1. december 2014, og hun er lige nu i fuld gang med at tage den krævende uddannelse til statsautoriseret revisor.

- Jeg har jo altid været glad for at være ansat her, men det giver selvfølgelig lige det ekstra, at jeg nu er medejer, fortæller Ditte Jaedicke, der fik tilbudt medejerskabet efter, at en af indehaverne gik på pension i efteråret.

Hun var heller ikke i tvivl om, at hun ville sige ja tak selvom et ejerskab også betyder en anden form for ansvar udadtil.

- Jeg kan jo stå inde for firmaet, som jeg mener er kendetegnet ved nøgleordene kvalitet, tillid og troværdighed, siger hun.

Den næsten færdiguddannede statsautoriserede revisor er ikke i tvivl om, at hun har fundet den rigtige karriere og ser frem til at arbejde videre med den blanding af klassiske revisionsopgaver og rådgivning, der hele tiden har været hendes hverdag.

- Jeg har altid været glad for tal og det der med at få puslet ting på plads, så de stemmer. Jo mere komplekst jo bedre, smiler hun.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...