Ny medejer i lokalt tømrerfirma

Jørgen Dissing har solgt 25 procent af sit firma til ung tømrer. Det er planen, at han om tre år skal være eneindehaver

Andrea Jessen Jakobsen og Bo Lehm
Jesper Larsen (tv) har købt sig ind i Jørgen Dissing LH Tømrer og Snedker. Jørgen Dissing (th) vil om tre år gå på pension ?og overlade firmaet helt til den 26-årige tømrer.
Morsø 11. januar 2018 16:01

NYKØBING: Jørgen Dissing har solgt 25 procent af firmaet Jørgen Dissing LH Tømrer og Snedker til 26-årige Jesper Larsen, Tødsø.

Det er planen, at Jesper Larsen om tre år skal være eneindehaver af virksomheden, og at han i løbet af de næste par år derfor skal overtage styringen mere og mere.

- Jeg har længe søgt efter en, der ville tage over for mig. Det er ved at være tid til et generationsskifte. Der er jo en udløbsdato på, siger ejer, 61-årige Jørgen Dissing.

Den nye medejer har siden marts sidst år haft sit eget tømrerfirma, men det nåede ikke engang at fejre et års fødselsdag.

- Vi tog et par møder, hvor vi snakkede om mulighederne, og nu har jeg så købt mig ind med 25 procent her i stedet, siger Jesper Larsen.

Jørgen Dissing LH Tømrer og Snedker har eksisteret siden 1999, og ejeren giver firmaet videre med både vemod og optimisme. Han fortæller, at det er glædeligt, at firmaet kan køre videre uden ham.

- Jeg tror på, at han kan køre videre i samme spor, siger Jørgen Dissing.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...