Ny møbelpolstrer vil gerne rådgive

Regner med at kunne bruge sin erfaring fra tøjbranchen

Pernille Rosenberg har åbnet en møbelpolstrer-forretning, som kaldes Møbelværkstedet, på Rebslagervej i Aalborg. Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Pernille Rosenberg har åbnet en møbelpolstrer-forretning, som kaldes Møbelværkstedet, på Rebslagervej i Aalborg. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

AALBORG:Om det er tidens hang til retro og genbrug, der slår igennem, vides ikke. Men fremover får aalborgenserne i hvert fald lidt flere steder at henvende sig, hvis de skal have nyt betræk på deres møbler.

Pernille Rosenberg, som flere sikkert kender fra dengang, hun havde tøjforretningen RedGreen i Gravensgade, har nemlig åbnet en ny møbelpolstrerforretning på Rebslagervej.

Lyst til noget nyt

- På et tidspunkt fik jeg simpelthen lyst til at prøve noget andet, og så uddannede jeg mig til møbelpolstrer, fortæller hun.

Pernille Rosenberg blev færdig med sin uddannelse i 2007, og siden da har hun både arbejdet hos Polstreriet i Søndergade og Clausens Eftf. i Randers.
- Men jeg har jo tidligere haft mit eget, og derfor lå det mig heller ikke fjernt at starte en ny møbelpolstrer-forretning i Aalborg. Og så mange er der jo heller ikke om buddet her i byen, tilføjer hun.

Stærk på stil og farver

Med en baggrund i tøjbranchen føler Pernille også, at hun står stærkt i forhold til rådgivning, farver og stil. Og det er også noget af det, hun synes er sjovt ved at være møbelpolstrer.

- Jeg vil gerne formidle, hvordan kundens kæreste eje kan ende med at komme til at se ud. Og derfor er det også vigtigt med rådgivning, så vi kan finde en individuel løsning, der afspejler vedkommendes egen stil.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.