Ny musikpris til Sigfreds formand

Ved prisoverrækkelsen ses fra venstre Kaj Handberg, Peer Johansen, Erik Lyngø, prismodtageren Jens Larsen samt Lars Brix.

Ved prisoverrækkelsen ses fra venstre Kaj Handberg, Peer Johansen, Erik Lyngø, prismodtageren Jens Larsen samt Lars Brix.

MUSIKGLÆDE:Gennem årene har der været flere årlige nordjyske musikpriser. De fleste af dem er lige så stille forsvundet igen. Men nu er der indstiftet en ny nordjysk musikpris - ikke af musikeksperter, men af musiknydere. Showbandet Sigfreds Fodvarmeres 40 års jubilæum var anledningen. Og orkestrets formand Jens Larsen blev den første modtager af den nye Nordjysk Musikpris. Jens Larsen har med sin trombone været med i Sigfreds Fodvarmere i alle 40 år. Han har desuden været - og er fortsat - aktiv i flere andre nordjyske jazzbands, blandt andet Advokatens New Orleans Jazzband. Initiativtager til den ny musikpris er Peer Johansen, NordPro Reklameproduktion. - Priser skal ikke altid indstiftes og uddeles af eksperter. Vi har villet sige tak til en nordjysk musiker, der beriger os alle sammen med god musik, og som er med til at gøre livet lidt festligere, siger Peer Johansen. Med i komiteen er tre andre musiknydere, Erik Lyngø, Lars Brix og Kaj Handberg. Det er meningen, at prisen skal uddeles hvert år til en nordjysk musiker, der med sin musik glæder og fornøjer. Prisen består af en statuette af kunstneren Thorvald Odgaard og naturligvis et diplom.