Aalborg

Ny nattefest hitter

Små 8000 har tilkendegivet, at de efter karneval fester videre på spritfabrikken

Skod Kong med det borgerlige navn Kristian Klausen kan opleves på spritfabrikken sammen med andre dancehall-musikere. Arkivfoto: Torben Hansen

Skod Kong med det borgerlige navn Kristian Klausen kan opleves på spritfabrikken sammen med andre dancehall-musikere. Arkivfoto: Torben Hansen

AALBORG:Aalborg Karneval fester for alvor igennem på lørdag. For ikke kun Kildeparken bliver fyldt med festdeltagere. Når mørket falder på, starter en ny fest på spritfabrikken - Karneval after dark.

Risiko for kø

Og noget tyder på, at det nye tiltag har ramt et publikum. På Facebook har knap 8000 tilkendegivet, at de deltager i festen på spritfabrikken, der starter kl. 22 og slutter kl. 05.

Der er dog kun plads til 3500 gæster ad gangen, så deltagerne må forvente kø for at komme ind. Hvis man har armbånd til karneval, giver det automatisk også adgang til nattefesten, men der kan også købes armbånd på spritfabrikken. Så er prisen dog ikke længere 125 kr. men 200 kr.

Fabrikken bliver et lyshav

Festen på spritfabrikken arrangeres i samarbejde med et energidrikfirma, som deler smagsprøver ud til gæsterne, og deltagerne får også tilbudt at male sig med neonfarve (full moon paint) og får udleveret gratis knæklys, så fabrikken bliver til et lyshav.

Sceneprogrammet består af en række musikere i genren dancehall/reggae, og mellem hver artist spiller ANR DJ og bliver ledsaget af duoen Klumben og Raske Penge. Faktisk er programmet ikke helt på plads, og der lurer en overraskelse, lyder den lokkende melding fra Aalborg Karneval.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.