Ny Oscarvært hjemsøgt af genialt klik

Sidste års selfie med kæmpestjerner til Oscar-showet brød internettet, og den gimmick vil årets vært, Neil Patrick Harris, gerne toppe.

Søndag den 22. februar styrer Neil Patrick Harris årets Oscar-uddeling, hvor de gyldne statuetter uddeles til de absolutte mest rørende, kraftfulde præstationer på film.

Sidste års værtinde, komikeren Ellen DeGeneres, holdt et forrygende show, hvor hun fik internettet til at kollapse ved at tage den famøse selfie med de største af de største Hollywood-stjerner såsom Angelina Jolie, Brad Pitt, Kevin Spacey og Jennifer Lawrence.

Klikket med kameraet var fuldstændig enestående, og det har efterladt Harris med stor ærefrygt, fortalte han til talkshows-dronningen i hendes program.

- Din selfie var den mest spektakulære, succesfulde ting. Det fungerede så godt, erklærede Harris til DeGeneres og tilføjede:

- Men nu hviler der en forfærdelig mørk sky over mit hoved, for hvordan kan man slå den selfie, der brød internettet? Jeg bliver nødt til at gøre noget bedre, lød det fra den 41-årige skuespiller og komiker, der heldigvis fik et par råd med på vejen fra DeGeneres:

- Skriv så meget, som du kan, og når dagen så kommer, ændrer du dine jokes og timingen, lød det fra den 57-årige dobbelte Oscarvært.

Neil Patrick Harris har selv noget på spil til uddelingen af statuetterne, for han medvirker i den anmelderroste film "Gone Girl," hvor filmens kvindelige hovedrolle, Rosamund Pike, er nomineret.

Se den verdensberømte selfie fra sidste års Oscar-show her: https://twitter.com/theellenshow/status/440322224407314432

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.