Ny Outdoor Club for havsportsaktiviteter i Løkken

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hyggeligt miljø ved surfcafeen, selv på kølige dage. Arkivfoto.

Ved Løkken Handelsstandsforenings generalforsamling havde bestyrelsen inviteret Casper Brix og Martin Svendsen fra North Shore Surf til at fortælle om firmaets aktiviteter. De fortalte blandt andet om etablering om en ny Out Door Club i samarbejde med Svømmeklubben Sømærket.

- Vores mål er at sætte Løkken på verdenskortet inden for vandsport. Vi forsøger at skabe "Det nye Coold Hawaii" i en større udgave med rigtig mange nye gæster til gavn, både for vores egen forretning, men også for Løkken som turistdestination. Løkken er et ideelt sted til vandsport på grund af molen, og vi har åbent hele året. Derfor har vi videreudviklet vores aktiviteter til et outdoor koncept, forklarede Casper Brix og Martin Svendsen.

- Vi ønsker at lære Nordjylland og turister om brugen af Vesterhavet, og invitere dem på nye oplevelser med en kultur der holder af naturens rå elementer.

De prøver i det hele taget, i lighed med Klitmøller, at gøre byen mere attraktiv for både vandsportsturister og helårsbeboere.

- Klitmøller har gjort det rigtig godt, og fået mange nye tilflyttere som er tiltrukket af vandsport og tilknyttede aktiviteter. Der er ingen grund til, at vi skal "genopfinde de dybe tallerkner", men blot tage ved lære af dem og få skabt en masterplan med fælles målsætning for flere indsatsområder, sagde de blandt andet.

North Shore Surf har også indledt et samarbejde med Løkken skole om vandsportsaktiviteter, med henblik på at være med til at gøre skolen til en profilskole med vandsport som speciale.

Desuden er der også indgået et samarbejde med Svømmeklubben Sømærket om at tilbyde forskellige aktiviteter hele året i en Outdoor Club.

North Shore Surf håber at få etableret et klubhus til vandsportsaktiviteter i forbindelse med stranden. Løkken Handelsstandsforenings medlemmer gav, på generalforsamlingen, udtryk for deres opbakning til projektet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst