Hjørring

Ny partner og ny "maskinpark"

Højvangen Fysioterapi version 3.0

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Claus Østedgaard har valgt at holde fast i navnet Højvangen, selv om firma-adressen de seneste mange år har været på Åstrupvej. Årsagen er, at navnet er et brand, som rigtig mange i lokalområdet pr. automatik forbinder med fysioterapi.Foto: Peter Broen

HJØRRING:Forleden blev der slæbt tunge trænings-maskiner i stor stil på Åstrupvej. Mændene som slæbte det dyre isenkram kunne trøste sig med, at hvis ryggen stønnede, så var det dog ikke det værste sted at få en skavank: De ti nye maskiner skulle nemlig på plads hos Højvangen Fysioterapi, som huser en håndfuld fysioterapeuter, der nok kunne være behjælpelige, hvis det blev nødvendigt.

Fredag eftermiddag fra kl. 15 - 18 er der reception på adressen - her er indehaver Claus Østedgaard klar til at præsentere det, han kalder Højvangen version 3.0.

Den første udgave er den, han overtog for næsten 30 år siden, version 2.0 blev til virkelighed, da han flyttede til Åstrupvej - og nu løftes sløret så for den seneste version.

Ti trænings-maskiner med endnu flere funktioner er blevet udskiftet, ligesom lokalerne er blevet shinet af medarbejderne, der selv har malet - i korrekte arbejdsstillinger, naturligvis. Og så er der 1. oktober en ny partner i firmaet. Det er Marie Luise Kruuse, der i forvejen har været ansat som fysioterapeut i 17 år.

Hun skal overtage nogle af indehaverens opgaver, blandt andet omkring personalet.

Omkring de nye trænings-maskiner fortæller hun:

- Belastningen styres af lufttryk i stedet for vægte. Det betyder, at man kan gøre det meget præcist, og det er vigtigt i forhold til smertepatienter.

Størstedelen af de folk, der kommer hos Højvangen har henvisning med fra lægen, men stedet har også mange brugere, der "bare" kommer for at at styrketræne med muligheden for at få solid rådgivning - altså genoptræning og forebyggelse i bred forstand.

I løbet af en uge er Højvangen Fysioterapi i berøring med mindst 500 personer - og med Marie Luise Kruuse som kommende partner med ledelsesopgaver har det medført, at man har ansat endnu en fysioterapeut, nemlig Mette Boelt Thomsen.

En af forklaringerne på, at der er mere at rive i på Åstrupvej er ifølge Claus Østedgaard og Marie Luise Kruuse, at folk i højere grad går efter livskvalitet - og derfor ikke vil gå med en skavank, som der rent faktisk er en løsning på.tn

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.