Ny Randers-spiller vil kvittere for tillid efter lyndebut

Nytilkomne Mads Aaquist fik debut for Randers i 0-3-nederlaget til FC Midtjylland efter få dage i klubben.

Mads Aaquist har blot været Randers-spiller i få dage. Søndag var han alligevel med fra start mod FC Midtjylland. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Mads Aaquist har blot været Randers-spiller i få dage. Søndag var han alligevel med fra start mod FC Midtjylland. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Randers FC tabte søndag aften med 0-3 ude mod de forsvarende danske mestre fra FC Midtjylland.

Gæsterne fra Kronjylland gav Mads Aaquist en plads i startopstillingen, og dermed fik han debut få dage efter ankomsten fra FC Nordsjælland.

- Det var utroligt dejligt at få den tiltro fra træneren, at han turde at sætte mig ind fra start af. Jeg er netop kommet for at vise ham, at han kan tro på mig, siger Mads Aaquist.

Cheftræner Thomas Thomasberg erkender dog, at hans nye spiller stadig skal vænne sig til de nye omgivelser.

- Han er ny, og jeg synes, at man kan se, at han er en teknisk dygtig spiller, og han var med til at sætte ting op og hjælpe os i defensiven, men han skal selvfølgelig have lidt flere træninger i benene, siger træneren.

At der skal flere træninger til, før det hele spiller for Aaquist, er han selv helt enig i.

- Det var ikke min bedste kamp, og jeg ville gerne have vist noget mere. Jeg skal have nogle flere minutter i benene, så skal det nok komme, siger 23-årige Aaquist.

Mads Aaquist mener, at han og holdkammeraterne var godt med i starten af kampen mod FCM, men at de faldt sammen efter den anden scoring.

- Vi startede fint, og vi var med i første halvleg. De havde bolden mere end os, men jeg synes ikke, at de var farligere, end vi var.

- De fik et mål, hvor vi ikke var ordentligt klar på en dødbold. Så kom de ud og scorede igen på en dødbold i anden halvleg.

- Derefter faldt vi lidt sammen, som det desværre sker en gang imellem. Det er selvfølgelig heller ikke godt nok, men det må vi arbejde på, pointerer Randers-spilleren.

Næste kamp for Randers er lørdag mod AaB.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.