EMNER

Ny restaurant i Fårup

Fårup Sommerland bruger 24 mio. kr. på bl.a. stor restaurationsbygning på 1100 kvadratmeter og ny rutsjebane til de yngste.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Den store bygning opføres lige inden for indgangspartiet.

Når Fårup Sommerland slår portene op for den ny sæson 30. april vil gæsterne gå næsten direkte ind i parkens store nyhed: Restauranten "Spisekammeret". Egentlig er det ikke kun én restaurant, men flere. - I spisekammeret kan gæsterne købe en saftig bøf, men man kan også få de klassiske burgermenuer, og man kan også få wokretter, fortæller direktør Søren Kragelund. Desuden vil bygningen indeholde en cafe med kaffe, juice og sandwiches. - Vi satser på de gode og i stor udstrækning lokale råvarer, siger Fårup-direktøren. Restauranten følger det ny koncept "Food court". Det er et sted, hvor hele familien kan spise sammen, men vælge forskellige retter efter smag og behag. Den store bygning, som rummer "Spisekammeret" er på ikke mindre end 1100 kvadratmeter. Den opføres lige inden for indgangspartiet. Der bliver 120 siddepladser inde og 250 ude. - De gamle bygninger ved indgangen var efterhånden slidte og utidssvarende, siger Søren Kragelund. Ud over den ny restaurantbygning er der også investeret i en ny rutsjebane for de yngste. Der får navnet "Pindsvinet". I følge Søren Kragelund løber investeringerne til den ny sæson op i omkring 24 mio. kr.