Ny sejr til AaB i Gigantium

AaB nåede en serie på 12 kampe som vindere, inden holdet tabte 9-5 i Vojens til SønderjyskE. Om AaB har indledt en ny, lignende serie vil kun tiden vise, men at Gigantium Isarena er blevet holdet en sikker og solid bastion, det blev slået fast med den syvende sejr i lige så mange kampe i Isligaen, og den 10. hvis man medregner Continental Cup’en.

Ronny Larsen, der her fyrer kanonen af, afgjorde reelt opgøret mod Odense med sin scoring til 3-1 syv mi nutter før tid. Foto: Michael Bygballe
Ishockey 1. november 2007 22:56

Det var Rasmus Olsen, som åbnede scoringen for AaB, men fynboerne svarede igen med en udligning inden periodens udløb. AaB tog igen føringen i et powerplay, da Aleksandrs Semjonovs fandt vej til netmaskerne med et isskud i anden periode. I tredje periode fastholdt AaB grebet om kampen, omend Peter Hirsch i målet blev sat på arbejde, specielt da Burke Henry tog en to plus to minutters udvisning. Med små syv minutter igen lavede Thomas Reinert et genialt opspil til Ronny Larsen, som kun kunne bukke og takke efter at have sat pucken ind på en perfekte pasning til 3-1.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...