Ny sejr til U18-pigerne

Er sikker på fortsat spil i 2. division efter julepausen

Topscorer Janne Bjerg Mathiasen scorede syv mål. Foto: Erik Sahl

Topscorer Janne Bjerg Mathiasen scorede syv mål. Foto: Erik Sahl

FJERRITSLEV:Søndag eftermiddag blev det til sæsonens sjette sejr i 2. division til U-18 Pigerne fra Team Vest Han Herred.

Mødet i Han Herred Fritidscenter i Fjerritslev var mellem TVHH og Aalborg KFUM, som inden dagens kamp var lige i hælene på TVHH.

- I det omvendte opgør i Aalborg tilbage i oktober, blev det til en sikker 28-20 sejr til pigerne fra Vest Han Herred, så det var med en god portion selvtillid og tro på tingene, at pigerne gik ind til kampen, fortæller træner Mogens Bay.

Holdet førte da også fra start til slut og havde godt styr på kampen. Kampens helt store spiller, især i 1. halvleg var Janne Bjerg Mathiasen, som scorede seks af holdets 14. mål. I målet var Mathilde Albrechtsen ligeledes godt spillende.

Efter en pausestilling på 14-11 i TVHH´s favør, blev turboen sat på fra starten af 2. halvleg og efter 12. minutter var TVHH foran med 21-12 og kampen synes afgjort.

Aalborg KFUM fik i kampens sidste 18. minutter dog held til at komme med i kampen igen, men de kom aldrig tættere på end slutresultatet på 25-22.

- Uden at spille prangende, yder pigerne i dag en godkendt indsats. Vi har total styr på kampen og er midt i 2. halvleg foran med ni mål, og der gives spilletid til samtlige spillere på holdet, så en god sejr og to dejlige point, fortæller Bay.

TVHH pigerne er sikre på, at spille i 2. division også efter julepausen og møder på søndag på udebane mod HF Hjørring i den sidste kamp.

Inden kampen på søndag er TVHH på andenpladsen med 13. point, mens HF Hjørring er på tredje pladsen med 11 point, så det vil kræve mindst uafgjort på søndag, hvis TVHH skal slutte som nummer to.

- Hvis holdet slutter som nummer to vil det få en bedre seedning når puljerne til turneringen efter jul skal dannes, forklarer Mogens Bay.

Målscorer for TVHH: Janne Bjerg Mathiasen 7, Camilla Kyvsgaard 4, Maria Kjær 3, Jannie Bay 3, Johanne Kold 3, Rikke Danielsen 2, Josefine Beck 2 og Katrine Jacobsen 1.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Drabet på Mia: Grusomt anklageskrift
Luk