Ny SF folketingskandidat i Himmerlandskredsen

14. september 2016 06:01

SF Rebild og SF Vesthimmerland valgte i går på deres fælles opstillingsmøde at opstille Theresa Berg Andersen som ny folketingskandidat i Himmerlandskredsen.

Politisk er Theresa et kendt ansigt i kredsen, idet hun i dag sidder i byrådet i Vesthimmerland, hvor især de nære velfærdsområder har hendes fokus. "Vi har i dag en regering der hverken lytter til borgerne eller ser dem. Jeg synes der er ved at udvikle sig et skævt Danmark, hvor dem der har, får endnu mere, og hvor de der har behov for en hjælpende hånd intet får", siger Theresa Berg Andersen. "Den udvikling vil jeg gerne være med til at vende", forklarer Theresa som begrundelse for hvorfor hun vælger at stille op til Folketinget.

I baglandet er der stor glæde og tilfredshed med Theresa kandidatur. "Det er dejligt at kunne stille en lokal kandidat op, og i Theresa har vi en engageret ildsjæl med det røde hjerte på rette sted", udtaler Karen Clausager, formand for SF Vesthimmerland.

Theresa er 36 år gammel, uddannet pædagog, og har i flere år været leder af en børnehave i Løgstør. I dag er hun leder af misbrugscenteret i Vesthimmerland.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...