Jammerbugt

Ny skoleleder på Gjøl

Lars Salomonsen blev budt velkommen med morgensang og borgmestertale på sin første arbejdsdag

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der var stort fremmøde for at byde den nye skoleleder velkommen.

Efter at den konstituerede skoleleder Jørgen Pedersen havde budt velkommen, blev ordet givet til Mogens Gade. I sin tale sagde han bl.a. at ledelse er vigtigt og ledelse skal gøre en forskel, så det er selvfølgelig vores klare forventning, at Lars Salomonsen kommer til at gøre en forskel på Gjøl og på Gjøl skole og dermed for Jammerbugt Kommune.

Mogens Gade mente han var inviteret til Gjøl på grund af det nye projekt: Liv i by og skole. Bosætning er af afgørende betydning for en kommunes fremtid - og det er også af afgørende betydning for et lokalområdes fremtid også Gjøls fremtid.

I en tid hvor vi betaler eksperter høje lønninger for at dømme landsbyer og lokalsamfund til en langsom, men sikker affolkning. Der er brug for at tage skeen i den anden hånd og tage udfordringen på en kvalificeret måde. Det har man valgt i Jammerbugt Kommune og Gjøl vil gøre sit til at bevare skolen for de i dag 90 elever.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.