Morsø

Ny skulptur i Ø. Assels

Thomas Dambo bygger den nye skulptur færdig 3. juni i forbindelse med en skulpturdag

Her ses Thomas Dambo ved den skulptur af genbrugstræ, som han for to år siden byggede i haven ved Musikværket i forbindelse med Kulturmødet. Fredag, 3. juni bygger han en ny skulptur færdig i Ø. Assels. På skulpturdagen bliver der desuden musik, kagebord og åbent hus i Strømpehuset.  Billeder er hentet fra Thomas Dambos hjemmeside.

Her ses Thomas Dambo ved den skulptur af genbrugstræ, som han for to år siden byggede i haven ved Musikværket i forbindelse med Kulturmødet. Fredag, 3. juni bygger han en ny skulptur færdig i Ø. Assels. På skulpturdagen bliver der desuden musik, kagebord og åbent hus i Strømpehuset. Billeder er hentet fra Thomas Dambos hjemmeside.

Ø. ASSELS: I forbindelse med byfornyelsesprojektet i Ø. Assels kommer kunstneren Thomas Dambo på besøg fredag, 3. juni.

Sammen med sit team vil han færdiggøre en stor skulptur, som skal stå ved indgangen til Præstegårdsskoven.

- Vi håber, at rigtig mange vil lægge vejen forbi og nyde musikken, spise kager og følge med i, hvordan det går med opsætningen af skulpturen, siger Jytte Søndergaard, der er medlem af byfornyelsesgruppen.

Thomas Dambo er kendt for sine skulpturer bygget af genbrugstræ eller genbrugsplast. For to år siden byggede han en trold i haven ved Musikværket i forbindelse med Kulturmødet, og for øjeblikket kan man også se en af hans træskulpturer på Viborgvej lidt uden for Århus.

Byggeriet foregår fra klokken 13 til cirka 17, hvor børn fra Ørding Friskole også vil gå kunstneren i bedene og bygge fuglekasser.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden