Ny sognepræst ansat

Frimenighedspræst Hanne Dahl indsættes den 3. februar

Hanne Dahl indsættes 3. februar ved de to kirker i Dronninglund og Dorf. Arkivfoto: Grete Dahl <i>fotograf  Mette Nielsen</i>

Hanne Dahl indsættes 3. februar ved de to kirker i Dronninglund og Dorf. Arkivfoto: Grete Dahl fotograf Mette Nielsen

DRONNINGLUND/DORF:Frimenighedspræst Hanne Dahl er ansat som ny præst i Dronninglund-Dorf. Hanne Dahl er 42 år. Hun er født i Aalborg, men er delvis vokset op i Malaysia, Indonesien og Singapore, hvor hun gik på international amerikansk skole, student fra Århus Katedralskole i 1990 og teologisk kandidat fra Århus Universitet i 1998. Hun er desuden tidligere medlem af Europa-Parlamentet for JuniBevægelsen, hvis spidskandidat hun var ved parlamentsvalget i 2009 efter i 2008 at have afløst Jens-Peter Bonde og kendt som en efterspurgt foredragsholder og kommentator. Fra 1998 til 2005 var hun frimenighedspræst i Himmerland og i 2009 konstitueret sognepræst i Hasseris sogn ved Aalborg. Årets efter blev hun præst for den grundtvigske frimenighed i Øster Jølby på Mors.

Hanne Dahl er gift med Mogens Ove Madsen, der er lektor i samfundsøkonomi på Aalborg Universitet og medlem af regionsrådet.

Indsættelsen sker 3. februar ved provst Yvonne Nielsen Alstrup.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.