Ny sognepræst i Tversted og Uggerby

Johan Hermann Rump rykker ind i præstegården med familien i juli

Johan Hermann Rump - her sammen med sin hustru Sofie og parrets datter Agnete. Privatfoto

Johan Hermann Rump - her sammen med sin hustru Sofie og parrets datter Agnete. Privatfoto

TVERSTED:Tversted og Uggerby Menighedsråd oplyser, at der per 19. august er ansat en ny sognepræst i pastoratet. Ud af de 13 ansøgere til embedet har menighedsrådet valgt 41-årige Johan Hermann Rump.

Han har netop afsluttet sin teologiske kandidatuddannelse ved Københavns Universitet og den praktisk-teologiske uddannelse ved Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter.

Inden Johan Hermann Rump begyndte på det teologiske studie læste han i slutningen af 1990’erne arabisk og religionsvidenskab ved Københavns Universitet og gennemførte mange rejser rundt i Mellemøsten. I 1999 blev han ansat på Davids Samling (museet for islamisk kunst) i København

Siden 1978, da forældrene byggede sommerhus i Tversted, har Johan Hermann Rump haft utallige lange sommerophold i Tversted og omegn, og de gode erindringer herfra er baggrunden for hans brændende ønske om at blive præst netop i Tversted og Uggerby sogne.

Johan Hermann Rump er født og opvokset i Hellerup og bosat på Frederiksberg sammen med sin kone Sofie og deres seks-årige datter, Agnete, som skal starte i Bindslev Skole til august. De flytter alle tre ind i præsteboligen i slutningen af juli.

Johan ordineres i Budolfi Kirke i Aalborg torsdag 18. august klokken 17, og han indsættes søndag 21. august i Uggerby Kirke klokken 9 og i Tversted kirke klokken 10.30. Menigheden inviteres efterfølgende til velkomstfrokost på Tversted Strandkro.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.