Ny sportschef for AaB’s kvinder

Torben Brohus er ny sportschef for AaBs kvinde- og pigeafdeling. Arkivfoto: Torben Hansen

Torben Brohus er ny sportschef for AaBs kvinde- og pigeafdeling. Arkivfoto: Torben Hansen

AaBs nye sportschef for kvinde- og pigeafdelingen hedder Torben Brohus.

Torben Brohus kommer fra Klarup, hvor han bor med kæreste og 3 børn.

Han har haft en aktiv karriere både i fodbold og håndbold og har været aktiv træner og dommer i håndbold i 25 år, ligesom han også har været fodbolddommer i fire år.

Efter selv at have lagt skoene på hylden, har han brugt langt størstedelen af sin fritid på håndbold.

Først som træner i Nøvling IF, derefter som træner, senere sportschef og bestyrelsesmedlem i Vendsyssel håndbold, indtil chancen bød sig i AaB.

- Det er en megastor og sjov udfordring at få drevet AaB’s kvinder og piger op på niveau med dameklubber som Fortuna Hjørring. Jeg interesserer mig ikke alene for sporten, men i særdeleshed også for den brandingmæssige del, ledelsen samt den økonomiske udfordring, som absolut er en kæmpe udfordring i så ung en eliteklub, som kvinde- og pigeafdelingen i AaB nu engang er.

- AaB har også til hensigt at blive kendt for at udvikle talenter i og fra hele Nordjylland samt at kunne tilbyde talentpleje i Nordjylland, som jeg vil sætte stor ære i at være med til at fremme, understreger Torben Brohus.

Torben Brohus får til opgave at være bindeled mellem trænere, spillere, forældre og DBU, ligesom han vil stå i spidsen for brandingen af afdelingen og sponsorplejen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst