Ny spot på store oplevelser

Det Musiske Hus og Arena Nord præsenterer efterårsprogram med nyt magasin og nyt lysanlæg fra Martin

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Et 52-siders magasin på glittet papir med tilbud om store kulturelle oplevelser dumper de kommende dage i 75.000 postkasser over hele Vendsyssel.

Afsenderen er Arena Nord, Det Musiske Hus og Maskinhallen i Frederikshavn, der er klar med sin hidtil største kulturelle satsning.
Det Musiske Hus er i en ny periode udpeget som regionalt spillested og får omkring én million kroner om året fra Statens Kunstfond, og ambitionen for de tre scener er at fastholde rollen som ”Vendsyssels absolutte hotspot for musikalske oplevelser”.

Nyt barn i storfamilien

Det nye magasin indeholder blandt andet et interview med Katie Melua, der spiller i Arena Nord 18. november.

Magasinet er ”det første barn af fusionen”, og ”forældrene” har store forventninger til det nyeste medlem af den musikalske storfamilie.
- Vi tager et nyt skridt op i en ny liga. Magasinet Arena er et manifest, som viser omfanget efter fusionen, der for alvor har givet os ekstra kræfter, sig direktør Per Malmberg.

Noget for enhver smag

De tre spillesteder er i dag organisatorisk samlet under én hat, og efterårsprogrammet er et sandt tæppebombardement af oplevelser. For enhver smag og aldersklasse.
Hvad enten du er til soul, blues, melodisk jazz, dansk pop, indie pop, american folk, revy, musikalsk comedy, teaterkoncert eller professionel boksning - for nu lige at nævne et par eksempler.

Publikumstræffere

Stand up er ny dreng i klassen. Og noget, der sælger billetter.

Andreas Bos Plagiat er tæt på at være udsolgt både 13. og 14. december, og den populære stand up’er kommer igen 6. april næste år.
5. oktober står Mick Øgendahl på scenen, og 24. november er det Angoradrengene Rune Tolsgaard og Esben Pretzmann, der kommer på besøg.
De store publikumstræffere som Linie 3, Nordic Fight Night, Katie Melua placeres i Arena Nord, hvor der også er julekoncert med Stig Rossen og julefrokost med Dodo & The Dodos.
Fakta
Ud over magasinet ARENA udsender de tre spillesteder en sampler-cd med smagsprøver på efterårets program.
Desuden indeholder cd’en en række kupontilbud fra restauranter, caféer og natklubber i Frederikshavn.
Magasinet ARENA er lavet i samarbejde med Frederikshavn Teaterforening, der også præsenterer sine forestillinger.
Desuden samarbejder spillestederne med arrangørerne af Nordic Ink Festival 19.-21. oktober og Frederikshavn Bluesfestival 2.-3. november.

Se hele programmet på detmusiskehus.dk og arenanord.dk

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.