Aalborg

Ny start for Aalborg eSport

Aalborgs e-sport-klub har fået en opgradering med ny bestyrelse med masser af gejst til at skabe et sted for e-sport-dyrkere

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ny bestyrelse i Aalborg Esport skal få gang i foreningen igen.

AALBORG:Foreningen Aalborg E-sport er opgraderet til version 2.0 med nyt styresystem i form af syv nye bestyrelsesmedlemmer.

Foreningen blev allerede etableret i vinter og er nu godkendt af Aalborg Kommunes folkeoplysningsudvalg. Men der har været stille om foreningen af personlige årsager, så nu er nye folk kommet til med formand Dan Nimand Gaardbo som den nye driver.

- Jeg har personligt iagttaget e-sport-scenen i de seneste år, specielt inden for Counter Strike, og nu synes jeg tiden er inde for mig til at have en aktiv rolle inden for e-sport. Jeg vil arbejde specielt hårdt for, at e-sport bliver en lige så accepteret sportsgren som for eksempel fodbold, badminton, håndbold. Det er vigtigt at udbrede kendskabet til computer-gaming og vise befolkningen, at en sund mentalitet, livsstil og opførsel er nøgleelementer inden for e-sport, hvis du vil helt til tops. Min ambition er at lave en bred forening, hvor alle kan deltage, uanset om de vil “hyggespille" eller går efter at spille på eliteplan, siger formand Dan Nimand Gaardbo, der har en baggrund i telebranchen.

- Sammen med Aalborg Kommune har Aalborg eSport åbnet for en dialog omkring det potentiale, der er ved at drive en forening i Aalborg Kommune, som beskæftiger sig med e-sport og udviklingen heraf. Med kommunens opbakning, medlemmernes tilslutning og eventuelle sponsorater vil det være muligt at skabe meget gunstige rammer for et optimalt miljø til alle eSportsudøvere i Aalborg og omegn, siger Dan Nimand Gaardbo.

Første bestyrelsesmøde for den ny bestyrelse afholdes d. 1. september.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.