Ny start for Aalborg eSport

Aalborgs e-sport-klub har fået en opgradering med ny bestyrelse med masser af gejst til at skabe et sted for e-sport-dyrkere

Jakob Kanne Bjerregaard
Counter Strike Global Offensive er et af de populære spil, som nye medlemmer sandsynligvis vil kunne få undervisning i.
Aalborg 1. september 2016 09:54 - Opdateret 1. september 2016 19:18

AALBORG: Foreningen Aalborg E-sport er opgraderet til version 2.0 med nyt styresystem i form af syv nye bestyrelsesmedlemmer.

Foreningen blev allerede etableret i vinter og er nu godkendt af Aalborg Kommunes folkeoplysningsudvalg. Men der har været stille om foreningen af personlige årsager, så nu er nye folk kommet til med formand Dan Nimand Gaardbo som den nye driver.

- Jeg har personligt iagttaget e-sport-scenen i de seneste år, specielt inden for Counter Strike, og nu synes jeg tiden er inde for mig til at have en aktiv rolle inden for e-sport. Jeg vil arbejde specielt hårdt for, at e-sport bliver en lige så accepteret sportsgren som for eksempel fodbold, badminton, håndbold. Det er vigtigt at udbrede kendskabet til computer-gaming og vise befolkningen, at en sund mentalitet, livsstil og opførsel er nøgleelementer inden for e-sport, hvis du vil helt til tops. Min ambition er at lave en bred forening, hvor alle kan deltage, uanset om de vil “hyggespille" eller går efter at spille på eliteplan, siger formand Dan Nimand Gaardbo, der har en baggrund i telebranchen.

- Sammen med Aalborg Kommune har Aalborg eSport åbnet for en dialog omkring det potentiale, der er ved at drive en forening i Aalborg Kommune, som beskæftiger sig med e-sport og udviklingen heraf. Med kommunens opbakning, medlemmernes tilslutning og eventuelle sponsorater vil det være muligt at skabe meget gunstige rammer for et optimalt miljø til alle eSportsudøvere i Aalborg og omegn, siger Dan Nimand Gaardbo.

Første bestyrelsesmøde for den ny bestyrelse afholdes d. 1. september.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...