Ny stationsleder hos politiet

46-årige Søren Pejtersen afløser Niels Kronborg som stationsleder hos Lokalpolitiet i Hjørring

Søren Pejtersen er konstitueret stationsleder i Hjørring. Foto: Kurt Bering

Søren Pejtersen er konstitueret stationsleder i Hjørring. Foto: Kurt Bering

HJØRRING:Lokalpolitiet i Hjørring har fået ny daglig leder. Det er 46-årige Søren Pejtersen, der foreløbig er konstitueret i stillingen som vicepolitiinspektør og stationsleder i Hjørring, med ansvar for landpolitiet i Sindal og Løkken, samt nærpolitiet i Hirtshals og Pandrup.

Hjem til Hobro

Søren Pejtersen afløser vicepolitiinspektør Niels Kronborg, der er vendt hjem til Hobro, hvor han bor og arbejdede fra 1996 til 2006.

-Jeg har haft knap fem spændende år i Hjørring med rigtige gode medarbejdere, så det er vemodigt. Men nu tiden kommet til nye udfordringer, og så spiller det selvfølgelig også ind, at jeg bor i Hobro, fastslår Niels Kronborg.

Han er netop tiltrådt som stationsleder for Lokalpoliti Himmerland.

Lokalpolitiet i Hjørrings nye leder, Søren Pejtersen har efterhånden også et omfattende cv. Han har gjort tjeneste i København, Århus og Hobro, og de seneste 14 år i Aalborg, hvor han har været vagtchef, leder af beredskabet, leder af efterretning - og analyseenheden, og senest leder af sagscenteret hos Nordjyllands Politi i Aalborg.

Spændende udfordring

- Det er dog en helt ny og spændende udfordring at være stationsleder, som også indebærer kontakt til bevillingsnævn og andre samarbejdspartnere i lokalområdet, siger Søren Pejtersen, der er bosiddende i Aabybro.

Normalt skal man have rang af vicepolitiinspektør for at blive stationsleder, men Nordjyllands Politi har i øjeblikket udlånt en vicepolitiinspektør til København, og derfor er Søren Pejtersen, der ellers har rang af politikommissær, blevet konstitueret i stillingen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.