Ny teknologi genopliver Kongen af Pop

Selv om Michael Jackson døde i 2009 optrådte han ved Billboard Music Awards søndag aften i form af et moonwalkende hologram.

19. maj 2014 21:00

Det er som bekendt ikke muligt hverken at synge, danse eller moonwalke, når man først er død.

Men det ser ikke ud til at stoppe Michael Jackson, som mistede livet i 2009. Tidligere på måneden blev cd'en "Xscape" nemlig udgivet med otte hidtil ukendte Jackson-numre, og søndag aften optrådte den afdøde legende til Billboard Music Awards - i form af et animeret hologram.

Det skriver Rolling Stone.

- Det var magisk at se på, og det føltes næsten, som om han stod der i levende live, siger Larry Klein, der er producer for Billboard Music Awards og dermed er en af de hovedansvarlige for den afdøde musikers optræden.

Nummeret, som Jackson-hologrammet fremførte, var det Timbaland-producerede "Slave to the Rhythm", som altså først er blevet udgivet på den nye "Xscape"-plade. Og det legendariske popikons advokat, John Branca, mener, at det var en passende sang at vælge til den science fiction-agtige optræden.

- "Slave to the Rhythm" føltes som en sang, som folk kunne danse til. Et potentielt klubhit, understreger advokaten Branca.

På scenen fik den computeranimerede moonwalker selskab af intet mindre end 16 dansere, som medvirkede til at få publikums begejstring i vejret.

Newspaq

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...