Ny tøjbutik har sidste nyt fra Paris

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Søstrene har med tøjfirmaet Mimi de Paris fundet sammen om deres fælles interesse for tøj. Foto: Hans Ravn

Mimi de Paris er navnet på et nyt tøjfirma, som søstrene Pia Højrup og Maibritt Højrup Lilholt har etableret.

Butikken ligger i Hjørrings midtby i forbindelse med Pias private lejlighed på tredje sal i Østergade 46 B, og hele december er der åbent fredag, lørdag og søndag - samt efter aftale.

Pia driver sin forplejeklinik på samme adresse, og Maibritt er hjemmesygeplejerske. De to søstre har med butikken fundet sammen om deres fælles interesse for tøj. Tøj som de selv udvælger og henter hjem fra Paris.

- Vi er begge udlært i tøjbranchen, og vi rejser til Paris seks-otte gange om året for at udvælge tøj, som passer til danske kunder. Vi tager ganske få ting hjem af hver model, så kunderne kan opleve, at de er alene om det tøj, de køber hos os, fortæller Pia Højrup.

Med butikken kan søstrene kombinere deres store interesse for tøj samtidig med, at de varetager deres respektive job.

Deres moster Grethe drev i mange år tøjbutikken Nicoline i Hjørring, hvor Maibritt i øvrigt blev udlært og arbejdede i ti år.

- Hun var en af de første der selv tog til Paris og købte tøj, der supplerede mærkerne i butikken

- Hun havde os med i Paris og præsenterede os for hendes kontakter. Alle kan jo i princippet købe tøj i Paris, hvis de har butik, men der er rigtig mange faldgruber. Og det handler om at finde de rigtige steder. Man skal vide lidt om, hvordan man handler for at få fat i de rigtige ting - det viste hun os, fortæller Pia.

I dette efterår har søstrene været i Paris to gange, og de nyder besøgene i mode-byen.

- Vi kan få fat i de sidste nye ting fra Paris. Og vi får jo tingene med med det samme - det vi køber, har vi hjemme i Hjørring i løbet af en uge.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.