Frederikshavn

Ny topchef i kommunen

Byrådet ansætter Carsten Nielsen, som direktør for Børn, Skole og Arbejdsmarked

Carsten Sand Nielsen tiltræder som direktør for Børn, Skole og Arbejdsmarked 1. august. Han var indtil 2009 ansat som økonomidirektør i Frederikshavn Kommune og vender nu tilbage. Privatfoto.

Carsten Sand Nielsen tiltræder som direktør for Børn, Skole og Arbejdsmarked 1. august. Han var indtil 2009 ansat som økonomidirektør i Frederikshavn Kommune og vender nu tilbage. Privatfoto.

FREDERIKSHAVN:Byrådet i Frederikshavn Kommune har onsdag aften enstemmigt godkendt ansættelsen af 52-årige Carsten Sand Nielsen som ny direktør for Børn, Skole og Arbejdsmarked

Carsten Sand Nielsen kommer fra Business Region North Denmark, BRN, det nordjyske tværkommunal- og regionale erhvervsforum, hvor han har været sekretariatsleder.

Den nye direktør er uddannet Cand. Scient. Adm. fra Aalborg Universitet og vender tilbage til Frederikshavn Kommune, hvor han tidligere har været ansat. Ved kommunesammenlægningen i 2006 var han centralforvaltningschef i Sæby Kommune, og stod efterfølgende i spidsen for arbejdet med sammenlægningen af de tre kommuner Sæby, Frederikshavn og Skagen. Herefter blev han økonomidirektør i den nye Frederikshavn Kommune, et job han forlod i 2009 for at blive kommunaldirektør i Thisted Kommune.

- Carsten Sand Nielsen kommer til at stå i spidsen for et område, der har betydning for både borgere og virksomheder, og det fortsatte arbejde med at sikre drift og udvikling og yde politisk rådgivning er forhold som har høj prioritet. Vi har ansat en kompetent direktør, der har solid erfaring og stor ballast fra arbejdet i politisk ledede organisationer. Carsten Sand Nielsen kan både være igangsætter og sideløbende have fokus på demografi, vækstspor og potentialer i Frederikshavn Kommune, som han allerede kender, og det er en glæde at byde ham velkommen tilbage," siger Birgit S. Hansen, borgmester, Frederikshavn Kommune.

Carsten Sand Nielsen bor i Sæby med sin familie. Han tiltræder jobbet pr. 1 august 2017.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.