Ny træner: Krohn-Dehli anede intet

Det kom bag på Michael Krohn-Dehli, at han lørdag fik ny træner i Celta Vigo, som har ansat Luis Enrique.

Ny træner: Krohn-Dehli anede intet

Efter sommerferien får Michael Krohn-Dehli den tidligere FC Barcelona- og Real Madrid-spiller Luis Enrique som træner i Celta Vigo, som reddede tilværelsen i Primera Division i sidste spillerunde.

Den nyhed kom lørdag aften og var søndag formiddag ikke nået frem til landsholdslejren i Helsingør, hvor midtbanespilleren sammen med resten af landsholdet træner forud for tirsdagens VM-kvalifikationskamp mod Armenien i Parken.

- Har jeg fået ny træner? Det har jeg slet ikke hørt. Men det lyder spændende. Han var en dygtig spiller, han er et stort navn, så det kan man da glæde sig til, siger Michael Krohn-Dehli.

Luis Enrique afløser Abel Resino, der kom til i sæsonens løb og ellers reddede Celta Vigos status som Primera Division-klub. Men Michael Krohn-Dehli skal altså indstille sig på sin tredje træner på et år i Spanien.

Danskerens kommende træner har en fortid som træner for FC Barcelonas B-hold og som cheftræner i italienske AS Roma. Her var han dog ingen succes i 2011/12-sæsonen. Han er kendt for at ville spille offensivt fodbold.

- Jeg tror, det kommer til at passe fint i Celta Vigo. Den tidligere træner var mere defensivt indstillet, men at spille offensivt passer måske bedre til klubbens identitet. Det bliver fint med en ny start efter sommerferien, siger Michael Krohn-Dehli.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.