Ny trampesti skal have et navn

10 forskellige forslag til navn på St. Brøndums nye sti er foreløbig i spil, men lørdag 8. oktober afsløres det, hvilket navn arbejdsgruppen vælger.

Her skal stien fra "Andedammen" til kirken nemlig indvies officielt.

Det sker kl. 11, hvor begivenheden markeres med trompetspil, taler, klipning af snor, navngivning og kaffe med kage.

En arbejdsgruppe bestående af Esben og Jørgen Høgenhav, Iris Jensen, Claus Bundgaard og Lisbeth Nørgaard har siden sidste efterår arbejdet med projektet.

Ideen om en sti fra dammen til kirken har været fremført flere gange, men i forbindelse med projekt "Sundhed for Pengene" i 2015 kom forslaget frem for alvor.

Lisbeth Nørgaard fortæller, at arbejdsgruppen har haft et godt og positivt samarbejde med menighedsrådet og sognepræsten om placering af stien. Man har søgt og fået miljøtilladelser fra Rebild Kommune og ansøgt og fået penge til bro og flis fra Landsbyrådet for Rebild Kommune.

Broen er lavet af Rebild Produktionsskole, og flisudkørsel, rydning og græsslåning er foretaget af arbejdsgruppen.

- Vi har nu en smuk såkaldt trampesti i et af de skønneste områder i landsbyen, hvor vi kan gå uden at skulle passe på biler. Der er en fantastisk udsigt, når man kommer op til kirkediget, lyder det fra Lisbeth Nørgaard.

Man kan stadig nå at komme med forslag til navn på stien. De skal afleveres til kulturlisbeth@gmail.com inden 1. oktober.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst