Ny turist-hjemmeside

Ny hjemmeside for turister fortæller om Brønderslev Kommune

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

En ny hjemmeside med en masse flotte billeder, og en hjemmeside, hvor der er mulighed for at finde alle oplysninger. Brønderslev Erhverv & Turisme, der har til huse i Bredgade i Brønderslev, har ved en reception præsenteret den ny hjemmeside.

- Vi har valgt at få vores nye portal gennem VisitDanmark.dk,. fortæller turistkonsulent Merete Nielsen fra Brønderslev Erhverv & Turisme. Vi vil være sikre på at have en hjemmeside, der kan leve op il fremtidens krav til digitale medier.

Hjemmesiden har været undervejs i seks måneder, og topholder har været Kristina B. Jensen, som har været ansat hos Brønderslev Erhverv & Turisme gennem seks måneder.

- Kristina B. Jensen er nyuddannet grafiker, og hun har lagt et meget stort arbejde og engagement i at få siden så præsentabel som overhovedet muligt

- Vi har i hele forløbet mødt stor velvilje hos vore turistvirksomheder og andre samarbejdspartnere, fortæller Merete Nielsen.

Det var Kristina B. Jensen, der foretog afsløringen af hjemmesiden, og det skete ved at klippe den røde snor over på computeren.

Erhvervs- og turistchef Marianne Gade fra Brønderslev Erhverv & Turisme fortæller, at det er en god service for brugerne.

- På nogle områder er Brønderslev glemt, men nu er vi igen med fremme, siger Marianne Gade.

Kristina B. Jensen skal nu på et kursus i sociale medier, og derefter er hun ansat på Brønderslev Erhverv & Turisme i en tidsbegrænset stilling. Hun er nyuddannet grafisk designerteknolog fra University College i Aalborg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.