Ny ungdomsformand i FIF Håndbold

Brian Lynge afløser Tom Thorhauge for en toårig periode

Brian Lynge er valgt som formand for ungdomsudvalget for en toårig periode.Privatfoto

Brian Lynge er valgt som formand for ungdomsudvalget for en toårig periode.Privatfoto

På den netop afholdte generalforsamling i FIF Håndbold blev der valgt ny formand for ungdomsudvalget.

Efter fem år på posten valgte Tom Thorhauge ikke at genopstille, og i stedet valgtes Brian Lynge som ny formand for en toårig periode.

- Brian Lynge har selv børn som er aktive i klubben, og han er ligeledes aktiv træner for de yngste årgange, så det er en kompetent person vi får i spidsen for det vigtige ungdomsudvalg,

siger Mogens Bay, formand i FIF Håndbold.

Til de øvrige bestyrelsesmedlemmer, der var på valg, var der genvalg, næstformand og web-redaktør Preben Wittrup og kasserer Mette Marie Mortensen. Begge for en ny toårig periode.

Formand Mogens Bay kunne i sin beretning blandt andet berette om at 2014 var året, hvor en ny treårig hovedsponsoraftale med Jutlander Bank blev indgået, og at der med danske Hummel blev indgået en treårig aftale som tøjleverandør som afløser for Puma. Ligeledes blev der for hele klubben valgt en klubdragt for både håndbold og fodbold, noget der i mange år ikke har kunne lade sig gøre, fortalte han.

Håndboldskolen måtte desværre aflyses pga. for få tilmeldte, og der arbejdes på at holde en håndboldskole i efterårsferien, fremfor som tidligere i sommerferien, oplyste formanden, der også kunne fortælle, at.

håndboldfitness, som klubben startede i 2013 måtte stoppe i efteråret 2014, da der simpelthen ikke var nok opbakning dertil.

Beach banerne som blev anlagt i 2013 ,har også i 2014 haft stor aktivitet. Den 1. juni var FIF Håndbold sammen med JHF, Kreds 2 arrangør af et DM kvalifikationsstævne for U16, U18 og Oldies, oplyste Morgens Bay.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.