Ny vært på Bie fundet

Ung familiefar fra Onsild får en drøm opfyldt med jobbet som forpagter på det historiske sted

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HOBRO:Planerne er mange, og i dem indgår både øl-smagning med tapas og en rigtig øl-menu. Fra forret til dessert hvortil variationer af øl er den helt rigtige drik.

- Øllet er jo omdrejningspunktet, og der findes masser af middage målrettet mod øl - måske svinekæber, en øl-gryde eller noget helt tredje, frister Hans Henrik Pedersen.

Han er pr. 1. marts den nye forpagter på restaurant Bies Bryghus i Hobro.

Kontrakten er netop underskrevet med foreningen bag Bies Bryghus. For Hans Henrik Pedersen er det en drøm, der går i opfyldelse.

- Det er lige mig med et sted som Bies Bryghus. Faktisk var jeg ved at være varm på ideen, allerede da man for et par år siden søgte forpagter, fortæller han.

Hans Henrik Pedersen blev i 2005 udlært kok fra Colar Hotel i Skagen, men kommer til Bie efter fem år som køkkenchef i Randers Regnskov. Ind i mellem har han hentet erfaring bl.a. som køkkenchef på hoteller i Frederikshavn og Randers.

Formand for Bies Bryghus er Kurt Vestergaard. Han oplyser, at der til jobbet har været 26 ansøgere og syv fremvisninger. Øl-brygningen indgår ikke i aftalen. Den del videreføres i tæt samarbejde med Viborg Bryghus.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.