Nybygget Meny åbnet: Presset var for stort på købmandens gamle butik

Købmand Christian Bast Nielsen har store forventninger til nye rammer og placering

Jakob Gammelgaard
Så er der en ny indkøbsmulighed i Løkken. Foto: Martin Damgård
Detailbranchen 11. oktober 2018 14:00 - Opdateret 12. oktober 2018 06:18

LØKKEN: Det var en storsmilende købmand, 33-årige Christian Bast Nielsen, der torsdag morgen kunne byde kunderne indenfor til gode slagtilbud i den nybyggede Meny ved rundkørslen ved Løkken Nord.

Christian Bast Nielsen har hidtil drevet den mindre Spar-forretning i Toldbodgade inde i Løkken.

- Det har været en lang og til tider hård proces på fire år med at få planarbejdet på plads. Selve byggeriet er gået strygende, og nu er det fantastisk at kunne slå dørene op, siger Christian Bast Nielsen.

Han er sikker på at placeringen tæt på to discount -supermarkeder og den pulserende trafik rundt om Løkken, vil give synergi effekter og væsentligt øget handel.

- Spar-forretningen var blevet for lille, og selv om vi ligger inde midt i byen, er der ofte så meget tryk på med parkerede biler, at kunderne ikke kan komme til forretningen, fortæller Christian Bast Nielsen, der samtidig også går fra at bo til leje, til at blive købmand i eget hus.

Jakob Gammelgaard
Købmand Christian Bast Nielsen er lettet efter fire års planlægning. Foto: Martin Damgård

Investeringen i den ny dagligvareforretning er sket i samarbejde med købmand Rikard Andersen, der blandt andet har den store ombyggede Meny i Saltum. De to har investeret i alt 35 millioner kroner i den ny Meny i Løkken.

- Det er en stor mundfuld, men jeg er sikker på, at øget fokus på kvalitet og delikatesser, er det kunderne efterspørger, siger Christian Bast Nielsen.

Ud over selve dagligvareforretningen på 1500 kvadratmeter, består nybyggeriet også af en stor bagerafdeling med cafe. Den kører som et selvstændigt selskab.

Jakob Gammelgaard
Christian Bast Nielsen og Rikard Andersen ejer den nye forretning i fællesskab. Foto: Martin Damgård

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...