EMNER

Nye aktiviteter indvies ved Ranum Søhus

Lørdag indvies nye aktiviteter ved naturbasen Ranum Søhus.

Man kan også gratis låne en naturekspeditionsrygsæk, med hængekøjer på bibliotekerne i Vesthimmerland, og gratis overnatte i naturen.

Man kan også gratis låne en naturekspeditionsrygsæk, med hængekøjer på bibliotekerne i Vesthimmerland, og gratis overnatte i naturen.

RANUM:Der bliver flere naturoplevelser at hente, når man lørdag indvier nye aktivitetsmaterialer ved naturbasen Ranum Søhus.

På denne dag stiller grejbanken på Ranum Efterskole gratis kano og kajakker til rådighed, så man kan sejle ud på Vilsted Sø alene eller sammen med naturvejlederne Lars Wachnann fra Naturstyrelsen og Karin Winther Vesthimmerlands Kommune.
Specielle oplevelser i naturen kan ikke bestilles på bestemte tider. Det kræver tålmodighed og gentagende besøg. Til gengæld, vil man i det nye materiale med fotos fra naturfotograf Flemming Fragtrup, finde informationer om fugle i rørskoven, på vand og i luften. Der er også GPSkoordinater til chance-Hotspot steder, hvor der er chance for en ekstraordinær naturoplevelse
- Området byder på naturoplevelser i særklasse, siger naturvejleder Karin Winther, naturvejleder i Vesthimmerlands Kommune. Jeg kender ingen andre steder, hvor man på sejle, går, cykle, ride på og ved sø, å og fjord på én dag. At der så også er en grejbank på Ranum efterskole, hvor der kan lejes friluftsudstyr gør, at mange flere får mulighed for også at få oplevelsen med.
Den officielle indvielse klokken 11.00 tager Niels Krebs Hansen, udvalgsformand i Vesthimmerlands Kommune sig af, når han sammen med naturvejleder Karin Winther og naturfotograf og fortæller Flemming Fragtrup sejler ud på søen for at finde det første ”Chance Hotspot”. Så længe både haves, er alle velkommen til at sejle med.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.