Nye ben i Havnegade

Restaurant Bones åbnet i den gamle Vinkælders lokaler

Hans Christensenog Kurt Bering (foto)
Ole Søndergaard & Co. har indrettet lokalerne med masser af lokalt kolorit. For eksempel har White Hawks fået deres egen væg, ligesom noget golfspilleren Lucas Bjerregaards udstyr er udstillet i den nye Bone´s-restaurant i Havnegade.
Frederikshavn 18. marts 2016 21:46 - Opdateret 19. marts 2016 16:33

FREDERIKSHAVN: - Frederikshavn er en spændende by med mange turister og mange overnattende gæster. Vi synes, der mangler en koncept-restaurant, så derfor valgte vi at åbne i Frederikshavn.

Det siger Ole Søndergaard, der fredag slog dørene op til Restaurant Bone´s i Havnegade 8, en dansk familierestaurant bygget på amerikanske værdier.

Den gamle bindingsværksbygning, der i årtier har været kendt som Vinkiælderen og senest også rummede Spisetid på Vægteren, er blevet totalt ombygget. Inde og ude.

I Havnegade er bygget en ny, stor terrasse til udeservering, og i gården er der separat indgang til take away-afdelingen.

Klar rollefordeling

Bagerst i den gamle Vinkiælder er der indrettet legerum og biograf til de mindste, og selve restauranten er indrettet med plads til 130-140 gæster.

Bone´s restauranten drives som franchise af trioen Ole Søndergaard, Jacob Krüger og Kenneth Pedersen, der siden april 2014 også har drevet Bone´s i Østergade i Hjørring.

De tre gamle fodboldkammerater har en klar rollefordeling: Mens Jacob Krüger er sportschef i Vendsyssel FF og Kenneth Pedersen passer sit job som forsikringsmand, er det Ole Søndergaard, der står for det daglige benarbejde i restauranterne.

Livemusik i gården

I gården bliver der livemusik i løbet af foråret og sommeren. Blandt andet med Østre Gasværk.

Bone´s Frederikshavn, der har omkring 50 ansatte, har åbent alle ugens dage fra 11-22. Bone´s i Frederikshavn er den 23. af kædens restauranter i Danmark.

Tema: BYMILJØ FREDERIKSHAVN

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...