Nye ben i Havnegade

Restaurant Bones åbnet i den gamle Vinkælders lokaler

Hans Christensenog Kurt Bering (foto)
Ole Søndergaard & Co. har indrettet lokalerne med masser af lokalt kolorit. For eksempel har White Hawks fået deres egen væg, ligesom noget golfspilleren Lucas Bjerregaards udstyr er udstillet i den nye Bone´s-restaurant i Havnegade.
Frederikshavn 18. marts 2016 21:46 - Opdateret 19. marts 2016 16:33

FREDERIKSHAVN: - Frederikshavn er en spændende by med mange turister og mange overnattende gæster. Vi synes, der mangler en koncept-restaurant, så derfor valgte vi at åbne i Frederikshavn.

Det siger Ole Søndergaard, der fredag slog dørene op til Restaurant Bone´s i Havnegade 8, en dansk familierestaurant bygget på amerikanske værdier.

Den gamle bindingsværksbygning, der i årtier har været kendt som Vinkiælderen og senest også rummede Spisetid på Vægteren, er blevet totalt ombygget. Inde og ude.

I Havnegade er bygget en ny, stor terrasse til udeservering, og i gården er der separat indgang til take away-afdelingen.

Klar rollefordeling

Bagerst i den gamle Vinkiælder er der indrettet legerum og biograf til de mindste, og selve restauranten er indrettet med plads til 130-140 gæster.

Bone´s restauranten drives som franchise af trioen Ole Søndergaard, Jacob Krüger og Kenneth Pedersen, der siden april 2014 også har drevet Bone´s i Østergade i Hjørring.

De tre gamle fodboldkammerater har en klar rollefordeling: Mens Jacob Krüger er sportschef i Vendsyssel FF og Kenneth Pedersen passer sit job som forsikringsmand, er det Ole Søndergaard, der står for det daglige benarbejde i restauranterne.

Livemusik i gården

I gården bliver der livemusik i løbet af foråret og sommeren. Blandt andet med Østre Gasværk.

Bone´s Frederikshavn, der har omkring 50 ansatte, har åbent alle ugens dage fra 11-22. Bone´s i Frederikshavn er den 23. af kædens restauranter i Danmark.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...