Nye biler begejstrer på børneafdelingen

Koordinerende ledende sygeplejerske Karin Ørskov, bagest til venstre, tager imod skubbebilerne, der bliver testkørt af Victor på ni år sammen med salgsansvarlig Lasse Sejrup og værtinde Jannie Ravn, Volkswagen Aalborg 

Fotograf: Lis Andersen

Koordinerende ledende sygeplejerske Karin Ørskov, bagest til venstre, tager imod skubbebilerne, der bliver testkørt af Victor på ni år sammen med salgsansvarlig Lasse Sejrup og værtinde Jannie Ravn, Volkswagen Aalborg Fotograf: Lis Andersen

Selv om der er gang i bilsalget i Aalborg, er det trods alt ikke hver dag, at Volkswagen leverer tre biler - oven i købet cabrioleter - til den samme adresse.

Men det skete da salgsansvarlig Lasse Sejrup fra Volkswagen Aalborg besøgte Aalborg Universitetshospital for at overrække tre små cabriolet-skubbebiler til børneafdelingen sammen med sin kollega Jannie Ravn.

Bilerne er blevet modtaget med stor begejstring, og de små nye bilister har nu fuld fart på rundt omkring på de forskellige afsnit.

- Bilerne blev taget i brug med det samme, og børnene får stor glæde af dem, det er der ingen tvivl om. Vi kan se, at de sætter børnene i gang på en anden måde end spil, bøger og legetøj, og det er dejligt at kunne gøre en forskel og glæde de børn, der har det svært, siger Lasse Sejrup, der selv er far til et par tvillingepiger på to år.

Volkswagen har tidligere doneret skubbebiler til børneafdelinger, hvor bilerne har været meget populære og er blevet brugt flittigt. Der er generelt erfaring for, at de små biler har en særlig evne til at få børnene ud af sengen og aktivere dem, og det er godt, når børnene skal holde sig i gang under og efter et sygdomsforløb.

Koordinerende ledende sygeplejerske Karin Ørskov tog imod bilerne sammen med personale fra de afsnit, hvor bilerne fremover får garage.

- Vi er rigtig glade for bilerne, som både er underholdning og adspredelse for børnene og samtidig giver dem bevægelse og motion. Legetøj betyder rigtig meget, for hospitalet er en anden verden, end hvad børnene er vant til. Skubbebilerne aktiverer børnene på et sted, hvor det ellers er svært at skabe aktivitet, siger Karin Ørskov.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.