Nye boliger bremses

Politikere siger nej til almene boliger i Tennisskoven efter stor modstand

Mette Møller
Der skal fortsat kun være en-familieshuse i Tennisskoven - politikerne siger nej til at lave om på lokalplanen, så der kan bygges almene boliger. Arkivfoto: Kurt Bering
Hjallerup 30. september 2016 17:02

HJALLERUP: Det bliver ikke til noget med planerne om et byggeri af almene boliger i Tennisskoven i Hjallerup på i alt fire byggegrunde.

Økonomiudvalget har sagt nej til ønsket om at bygge, som kommer fra Boligselskabet Østvendsyssel.

Tennisskoven er et nyere boligområde i Hjallerup med én-familieshuse, og et alment boligbyggeri ville kræve, at der blev lavet om på lokalplanen. Men det bliver der altså ikke noget af.

- Vi har besluttet at sige nej til, at boligselskabet kan bygge der. Vi har holdt et borgermøde for at høre, om vi kunne finde ud af at lave om i lokalplanen. Det har man ikke ønsket, og det har vi taget til efterretning, fortæller borgmester Mikael Klitgaard (V).

Mikael Klitgaard fortæller, at han på borgermødet sagde, at det kunne blive tale om boliger til flygtninge, hvilket har betydning for finansieringen af et byggeri.

- Det kan skræmme folk lidt, det tror jeg, det kan. Og så spiller det også en rolle, at det er grunde med store huse på, så synes folk ikke, der skal ligge tæt-lav bebyggelse bag ved. Så det er nok en kombination af det, mener borgmesteren.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...