Nye Borgerlige klar i Aalborg

Den lokale vælgerforening har knap 50 medlemmer

Landets nyeste politiske parti, Nye Borgerlige, som satser på at blive opstillingsberettiget til det næste folketingsvalg, har nu fået en lokal vælgerforening i Aalborg. Arkivfoto: Lars Pauli
Aalborg 20. juli 2016 18:34

AALBORG: Danmarks nyeste politiske parti, Nye Borgerlige, har nu en lokal vælgerforening i Aalborg.

På den stiftende generalforsamling blev Rikke Pedersen valgt som formand.

- Vi får nye medlemmer i Aalborg nærmest dagligt, og jeg er temmelig overvældet over den interesse, der er for Nye Borgerlige. Vi kan også se det på landsplan, hvor partiet helt uhørt på det seneste har fået omkring 1500 nye vælgererklæringer om ugen, siger den nyvalgte formand i en pressemeddelelse med henvisning til Nye Borgerliges bestræbelser på at nå op på de godt 20.000 stillere, der er nødvendige for at stille op til næste folketingsvalg.

Blandt Nye Borgerliges mærkesager er en særdeles stram udlændingepolitik, et lavere skattetryk og en dansk udmeldelse af EU. Partiet ønsker også, at Danmark træder ud af internationale konventioner, som begrænser det danske folkestyre.

Bestyrelsen i Nye Borgerlige Aalborg består desuden af næstformand Leon Hald Pedersen, kasserer Troels Wiborg, sekretær Mads Laier samt Kristian Maul, Henrik Kongsgaard, Henrik Thomsen, Kirsten Hald Åbom og Jonas Madsen. Suppleant er Marianne N. Overbye.

Nye Borgerlige regner med inden længe også at stifte en lokal vælgerforening i Hjørring, hvor partiet er repræsenteret i byrådet af Vivi P. Jensen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...