Nye byggegrunde klar til salg

Grunde på op til 1659 kvadratmeter udbydes til salg i Pandrup

Claus T. Kræmmergård
Jammerbugt Kommune er ved at byggemodne nye grunde på Jacobsvej i Pandrup. Byggegrundene ventes at komme til salg i uge 43 - og kan overtages fra januar 2019. Foto: Henrik Louis
Boligbyggeri 5. oktober 2018 13:36

PANDRUP: Ni nye byggegrunde på Jacobsvej i Pandrup kommer i udbud - og det sker formentlig i uge 43.

Kommunalbestyrelsesmedlemmerne har netop fastsat en mindstepris per kvadratmeter til brug for udbudsrunden - og den lyder på 350 kroner per kvadratmeter.

Det var tilbage i marts, at kommunalbestyrelsen besluttede at grundene skulle byggemodnes. Der blev derfor givet en bevilling på 2,5 millioner kroner til projektet. Grundene ligger i nærheden af, hvor den kommende skole for Jetsmark-området er planlagt.

Grundene er i størrelser fra 1321 til 1659 kvadratmeter, og de forventes færdigbyggemodnede og klar til overtagelse i januar 2019. Efter udbudsrunden i uge 43 skal der ske en endelig prisfastsættelse af de resterende grunde.

- Det er jo dejligt, at vi kan investere i sådan noget som det her, siger borgmester Mogens Chr. Gade (V).

- For tiden har vi investeringer ude på over 20 millioner kroner i nye byggegrunde. Det er skønt, at vi har skaffet en kommunal økonomi, der gør, at vi kan investere i det her. Og heldigvis er der også interesse for de byggegrunde, vi laver.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...