Nye ejere i Dansk Outlet

Carsten Tolbøll
Dansk Outlet Nykøbing har fået nye ejere. Tidligere var butikken drevet af Mikkel Kudahl (th.), men nu overtages den af Sebastian Vargas Ibsen og Jonathan Spanggaard - begge med en fortid i Tøjeksperten i Nykøbing. Arkivfoto
3. september 2018 12:08

NYKØBING: Fremover vil der være nye ansigter bag disken i Dansk Outlet Nykøbing Mors Et lokalt makkerpar har overtaget tøjbutikken på Nørrebro, som tidligere blev drevet af Mikkel Kudahl.

De nye ejere er Sebastian Vargas Ibsen og Jonathan Spanggaard, der begge har en fortid hos Tøjeksperten i henholdsvis Lemvig og Nykøbing, men som nu er gået sammen om at drive deres egen butik som franchisetagere.

Dansk Outlet markerer, at ejerskiftet hele denne uge med pølsevogn, hoppeborg og konkurrencer samt kø- og weekendtilbud.

- Jeg kommer oprindelig fra Mors, og kender stort set alle her. Vi morsingboer vil jo gerne have det hele til det halve. Derfor er det et koncept, der passer godt til området, og som jeg så muligheder i med det samme, siger Sebastian Vargas Ibsen, der tilstår, at han har fået udryddet en fordom.

- Jeg troede, at det var restpartier og udgåede varer, men det er slet ikke tilfældet. Butikken har modetøj til hele familien, og der kommer dugfriske varer på hylden hver uge. Vores helt store opgave bliver derfor at ændre folks opfattelse af Dansk Outlet og overbevise dem om, at vi er en tøjbutik som alle andre - bare billigere, siger Sebastian Vargas Ibsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...