Hobro IK

Nye folk skal skabe mål

Hobro har haft svært ved at score mål i efteråret. Det skal to nytilkomne spillere gerne ændre på

Både Jung-Bin Park og Martin Mikkelsen ligner startere mod Esbjerg. Arkivfoto: Michael Bygballe

Både Jung-Bin Park og Martin Mikkelsen ligner startere mod Esbjerg. Arkivfoto: Michael Bygballe

HOBRO: Mod Esbjerg ligner Pål Alexander Kirkevold og Jung-Bin Park to centrale startere i Hobro-offensiven. Nordmanden ligner den foretrukne angriber på toppen, mens koreaneren har indtaget pladsen som hængende angriber.

Offensivkollegaen Martin Mikkelsen ligner ligeledes en af de foretrukne elleve mod Esbjerg. Han skal sammen med de to nye spillere prøve at sænke vestjyderne.

- Det er gode spillere med store kvaliteter. De er forskellige, og det kan jeg godt lide, når de efterhånden spiller sammen i angrebet. De skal nok blive en stor gevinst for os, siger Martin Mikkelsen.

To forskellige typer

Pål Alexander Kirkevold og Jung-Bin Park spillede sammen i Parken, hvor træner Jonas Dal så flere gode aktioner fra sine spillere.

- De er forskellige spillere. Jung-Bin er god på små områder og kan vende om sig selv på en fodsål. Det er svært for modstanderne at tage bolden fra ham, siger Jonas Dal om koreaneren.

- Kirkevold er stor og stærk og målfarlig. Han var tæt på at score i Parken og er ret klinisk til træning. Jeg håber, snart han får hul på scoringskontoen. For så tror jeg, de kommer i en lind strøm, for han er en målscorer, siger Jonas Dal.

Ryste deres bagkæde

Mod Esbjerg satser Martin Mikkelsen på for alvor at få hul på holdets målbyld. De har nemlig kun scoret seks mål i denne sæson i Alka Superligaen, hvor de havde scoret 15 i fjor på samme tidspunkt.

- Vi skal ud og se, om vi ikke kan ryste deres bagkæde lidt. Jeg har håb om - og tro på - at vi kan gøre en forskel os offensivspillere. Det skal vi kunne. Det er også ved at være på tide, slår han fast.

Vurderet ud fra lørdagens træning, vurderer NORDJYSKE, at Hobro starter som følger mod Esbjerg (4-2-3-1): Jesper Rask - Adama Tamoura, Mads Justesen, Thomas Hansen, Jesper Bøge - Tidiane Sane, Jonas Damborg-Brix - Gökcan Kaya, Jung-Bin Park, Martin Mikkelsen - Pål Alexander Kirkevold.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.