Nye formænd hos Samvirke og Markedsudvalget i Hjallerup

Keld Nielsen ny formand for Hjallerup Marked og Peter Jensen ny samvirke-formand

Ole Torp
- Politikerne må indse, at det er i Hjallerup, det sker, og pengene må følge udviklingen. Her tænker jeg først og fremmest på den tredje hal i Idrætscentret. Det kan kun gå for langsomt med at få den op at stå, siger den nye formand for Samvirke, Peter Jensen. Foto: Ole Torp
Hjallerup Marked 20. december 2016 19:25 - Opdateret 14. juni 2017 14:11

HJALLERUP: Med spænding har man afventet to konstituerende møder i henholdsvis Samvirkes forretningsudvalg og Markedsudvalget. Grunden hertil er, at der ved repræsentantskabsmødet i slutningen af november kom to meldinger, som for de fleste var lidt af en overraskelse, nemlig at såvel Dennis Kvesel (Markedsudvalget) som Jens Aaen (Samvirke) ønskede at træde tilbage fra deres formandsstillinger.

Ny markedsformand

Ved det konstituerende møde i Markedsudvalget i sidste uge blev Keld Nielsen valgt som formand. I Markedsudvalget er bestyrelsesmedlemmerne fordelt på forskellige underudvalg, og Keld var dels kasserer og dels aftaleansvarlig. Han sad desuden i administrationsudvalget. Siden 2009 har han siddet i Markedsudvalget, og om hans nye job siger han:

- Som kasserer gennem de mange år har jeg kørt parløb med Dennis, og jeg er indstillet på, at vi skal køre den gode linje videre, se på mulighederne og forholde os til evt. ændringer i rammerne for markedet. Keld har som aftaleansvarlig lavet aftaler med Tuborg, Falck og de store hovedsponsorer, så han er godt inde i hele markeds-mekanismen.

- Foreløbig holder vi fast ved den nugældende struktur mellem Markedsudvalg, Markedsforening og Samvirke, men sidst i januar holder Samvirke en temadag, hvor bl.a. organisationen skal drøftes, siger Keld, som kommer til at stå i spidsen for et af landets største markeder. Da den endelige melding om konstitueringen i Markedsudvalget endnu ikke var færdig ved deadline, bliver den bragt i ØA i næste uge.

Ny Samvirke-formand

Peter Nielsen blev ny formand for forretningsudvalget og dermed for hele Hjallerup Samvirke. Peter, som har siddet 14 år i forretningsudvalget og Markedsudvalget, har hidtil været næstformand, medlem af teltudvalget, arealudvalget og udlejningsudvalget. - Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet i forretningsudvalget, for vi er ved at være igennem en periode med mange aktiviteter i form af to ridestadioner, forsyning af Markedspladsen med tilstrækkeligt el og regulær kloakering. Derfor kan vi nu fremover satse på nogle af de ting, som har presset sig på i et stykke tid.

- Blandt disse ting er der først og fremmest det store behov for en tredje hal i Idrætscentret. Det kan kun gå for langsomt at få den op at stå, og politikerne må indse, at det er i Hjallerup, det sker, og at pengene må følge udviklingen, som er særdeles stor her i byen. En opgørelse har vist, at Hjallerup er i top 10 på landsplan blandt de byer, hvor der sker størst udvikling og nettotilflytning. Behovet for mere halplads er så stort her i byen, at det har været nødvendigt at købe timer i Klokkerholm Hallen. Det er uholdbart i længden.

Forretningsudvalget

Udover at vælge Peter Jensen som formand og medlem af Teltudvalget har Samvirkes forretningsudvalg konstitueret sig således:

Torben Larsen: Næstformand, presseansvarlig og medlem af Areal- og Udlejningsudvalget.

Leif Nielsen: Sekretær og medlem af Kinoudvalget.

Jan Aarup: Medlem af Teltudvalget og Areal- og Udlejningsudvalget.

Hans Henrik Sørensen: Medlem af Teltudvalget og medlem af Idrætscentrets bestyrelse.

John Ovesen: Medlem af Areal- og Udlejningsudvalget.

Kim Østergaard: Medlem af Kinoudvalget og medlem af Fonden Hjallerup Ridecenter.

Dan Christensen: Medlem af Hjallerup Byudvikling.

Formanden for Markedsudvalget, Keld Nielsen, er født medlem af forretningsudvalget og tillige medlem af Fonden for Kulturhuset.

Tema: Hjallerup Marked

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...