Frederikshavn

Nye friske øjne på lokalsamfundet

15 journaliststuderende har i tre dage oprettet redaktion i Frederikshavn

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Kim Dahl HansenJournalist besøgende på besøg på Nordjyske i Frederikshavn redaktionen

FREDERIKSHAVN: Det sete afhænger af øjnene, der ser det, siger et gammelt mundheld, og de kommende dage kigger nye, friske øjne på lokalsamfundet i Danmarks nordligste kommune - og beskriver, hvad de ser og hører i "Nordpost".

Det er 15 journaliststuderende fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus, der er taget til Frederikshavn, hvor de har oprettet midlertidig redaktion på Frederikshavn Handelsskole.

Journalisteleverne, der er i gang med andet semester, startede tirsdag morgen med et besøg på NORDJYSKE Mediers redaktion Tordenskjoldsgade i Frederikshavn, hvor de blev klædt på med idéer til lokale historier, og de kommende dage drager de selv ud i marken for at interviewe, fotografere og rapportere om stort og småt.

De 15 journaliststuderende har indlogeret sig på DanHostel i Frederikshavn.

Du kan læse resultatet af den midlertidige redaktions arbejde på www.nordpost.mediajungle.dk.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst