Nye hjem til musvitter og mejser

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der var godt fut i brændeovnen, og man blev mødt af en hamren og banken, da Danmarks Naturfredningsforening i Jammerbugt holdt vinterferiehygge med fuglekasser-byggeri midt i Svinkløv Plantage. Her kunne børn i alle aldre komme og få bygget deres mejsekasse, og der blev også gået til den med hammer, sav og tommestok.

En af de bedstemødre, som havde valgt at lægge vejen forbi Svinkløv Plantage, var Henny Jensen, Biersted, som havde sine fire børnebørn med.

- Vi synes, det er hyggeligt at komme her og få bygget nogle fuglekasser, siger hun, mens barnebarnet Frederikke Skræm har travlt med at vise sin musvitkasse frem. Det var Ove Albrektsen, som stod for arrangementet.

- Vi har kørt det her arrangement i i fire år nu, og vi er positiv overrasket, at der er så mange, der kommer forbi, sagde Ove Albrektsen. DN har lejet lokalerne af Naturstyrelsen, men lejekontrakten udløber om kort tid.

- Så lige nu så ved vi faktisk ikke, om vi har arrangementet igen til næste år. Men det håber jeg da, for det er jo nogle helt fantastiske rammer, vi har til det her, sagde Ove Albrektsen, inden han skyndte sig videre til den næste, som har brug lidt byggeekspertise.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.