Nye Juventus-stjerner udfordrer CL-toppen

Mange nye profiler har styrket Juventus efter salget af Paul Pogba. Klubben håber på Champions League-triumf.

14. september 2016 17:58

Den franske verdensstjerne Paul Pogba forlod Juventus i sommer, men de italienske fodboldmestre handlede hurtigt og sikrede sig en række nye stjerner til holdet.

Marko Pjaca, Dani Alves, Medhi Benatia, Miralem Pjanic og Gonzalo Higuaín er nogle af de profiler, der har forstærket holdet.

Italienerne indleder onsdag Champions League mod Sevilla, og troen på den nye trup er stor.

- Det er sådan et hold, vi har brug for i Champions League, men vi har begge ben solidt plantet på jorden, siger Gonzalo Higuain ifølge AFP.

Klubbens tidligere stjerneangriber Filippo Inzaghi har store forventninger til de italienske mestre i denne sæson. Han spår i La Gazzetta dello Sport, at forstærkningerne kan føre Juventus helt til finalen.

- Juventus har tre ekstraordinære angribere. Jeg tror, Mario Mandzukic bliver vigtig ved siden af Gonzalo Higuain og Paulo Dybala.

- Det var en god beslutning at sælge Pogba og styrke angrebet med Higuain, midtbanen med Pjanic og forsvaret med Benatia. Det er nogle meget stærke spillere, siger Filippo Inzaghi.

Juventus har ikke vundet Champions League siden 1996. "Den Gamle Dame" var i finalen i 1997, 1998, 2003 og 2015 uden af vinde pokalen med de store ører.

Efter sommerens oprustning er holdet nu igen blandt bookmakernes favoritter til at gå hele vejen, men de store forventninger kan også være farlige, vurderer Inzaghi.

- Der er kun ét problem for Juventus. Holdet skal vinde nu. De føler sig pressede.

- Man vinder Champions League med hele holdet. Nu har Juventus et angreb, der bekymrer modstanderne, og de har altid haft en god defensiv, siger Filippo Inzaghi.

Træner Massimiliano Allegri frygter også, at omgivelsernes forventninger til de italienske mestre kan blive en hæmsko.

- Alle siger, at Juventus kommer til at vinde det hele: Mesterskabet, Coppa Italia og Champions League. Det er ikke godt for os, for vi mister balancen og perspektivet i det hele, siger han til Reuters.

Juventus og Sevilla er placeret i Champions Leagues gruppe H sammen med Lyon og Dinamo Zagreb.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...