Nye kunstnere og gamle kendinge på festival

Skagen Festival har netop løftet sløret for programmet for det kommende års festival

Jens Hukiær
Johnny Logan spiller flere irske folkeviser. Foto: Flemming Dahl Jensen
Skagen 12. november 2016 20:32 - Opdateret 12. november 2016 20:41

SKAGEN: Lars Lilholt Band, Folkeklubben, The Dublin Legends, Who Killed Bambi og Steffen Brandt, Johnny Logan og Stig Rossen og Vennerne.

Sådan lyder listen over nogle af de musiknavne, der allerede nu melder sig klar til Skagen Festival 2017

Listen blev offentliggjort under eventuelt på Skagen Festivals generalforsamling lørdag eftermiddag.

- Skagen Festival er stolte over at kunne melde programmet til den kommende sommers festival i Skagen klar. Det er et program, hvor festivalen kan præsentere nye kunstnere, som ikke tidligere har gæstet Skagen og et genhør med gamle kendinge, siger Dorthe Kold fra festivalens musikudvalg.

- Vi har taget udgangspunkt i de mange tilbagemeldinger, vi har fra denne sommers festival, og det vi selv syntes fungerede godt. Derfor vil vores gæster kunne nikke genkendende til for eksempel en nordisk viseaften og en dansk sangskriveraften, siger hun.

Sangskriveraften

Festivalens store koncerter i Skagen Kultur- og Fritidscenter starter torsdag med Stig Rossen og Johnny Logan, som begge tager deres venner med. Stig Rossen og Vennerne kommer med deres fortolkning af Flemming Bamse Jørgensens sange. Johnny Logan vil igen præsentere os for hans irske viser.

Lørdag eftermiddag finder samspilskoncerten traditionen tro sted.

Lørdag aften er der dansk sangskriveraften. Stemningen i den store hal kan blive helt intim, når de forskellige kunstnere står helt alene på scenen og fortæller om, hvorfor de enkelte sange er blevet til. De fire kunstnere i år er Thomas Kjellerup, Pia Raug, Mathilde Falch og Erik Grip. Aftenen afsluttes af et nyt og spændende koncept.

Who Killed Bambi og Steffen Brandt.

Strygere og TV2

WKB er et stryger ensemble, som i samarbejde med Steffen Brandt fra TV2 vil bestræbe sig på at forene Steffen Brandt og TV2’s kendte musik med lyden af klassiske strygeinstrumenter i et lydunivers, der friholder sig fra genrer og normer, lyder det fra arrangørerne.

Intimkoncerterne på Kappelborg fortsætter igen i 2017, hvor der igen blandt andet bliver en bluesaften - i år med HP Lange og Band.

På Havnescenen vil der blive mulighed for at opleve bands som JP & The Seeger Session Band, The Revellers, Tørfisk, The London Philharmonic Skiffle Orchestra og Jacob Dinesen inden The Dublin Legends (Formerly of The Dubliners) slutter Skagen Festival 2017 af, siger Dorthe Kold.

I alt optræder 48 forskellige kunstnere på Skagen Festival.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...