Nye lindetræer er på vej

Der er glæde hos Sognefogedgårdens Venner, der dog har flere ønsker

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Sognefogedgårdens Venner har nu fået en tilkendegivelse fra Holmen Anlæg, der vil donere nye lindetræer til gården.

Det fortæller Anette Jørgensen, der er formand for Sognefogedgårdens Venner.

- Det er vi meget meget glade og taknemmelige for, siger hun, der i sidste uge kredsede om gården, da Bannerslund Træ- og Skovservice gik i gang med at fjerne de gamle lindetræer.

Lindetræerne var syge, og rødderne ødelagde det gamle dige ved gården. Derfor skulle de væk, selvom det var lidt vemodigt.

Sognefogedsgårdens ønskeseddel er lang og fyldig. Det er ikke godt for en forening, der ikke har penge, men primært drives af frivillig arbejdskraft.

Aktuelt mangler Vennerne 3.500 kroner til leje af en stubfræser.

I laden ligger nye tagplader - indkøbt for midler fra en anonym giver - og venter på at blive monteret. Selvom EUC Nord og deres elever har lovet at lægge taget på laden, skal der bruges 30.000 kroner til instruktørløn, leje af for eksempel skurvogn og uforudsete udgifter.

Ét ønske har Sognefogedgårdens Venner dog for nylig fået opfyldt. Brøndborerfirmaet K. Sørensen og Søn har opsat en pumpe, så der igen kan pumpes vand på gårdspladsen - som i gamle dage.

- Vi synes, det er fantastisk, at der er så mange, der vil det bedste for den gamle gård, udtaler Anette Jørgensen.

Sognefogedgården åbner for sæsonen 2. påskedag, den 21. april.

toen

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.