Nye skilte på vej

De gamle skilte til den genopståede Næssundfærge findes ikke mere

Heidi Trillingsgaard
På A26 er der opsat et midlertidigt vejskilt, der viser mod Næssundfærgen, der drives af den frivillige forening ”Næssundfærgens Venner”. Færgen sejler mellem Mors og Thy fra 1. juli til 1. september. Foto: Bo Lehm
Morsø 8. juli 2016 14:12

NÆSSUND: Næssundfærgen vækker endnu engang følelser. I Thisted Kommune er der sat vejskilte op, der viser vej til Næssundfærgen, men det er endnu ikke sket på Mors, selv om færgen har sejlet igen siden 1. juli

- Den store ulyksalighed er, at de gamle skilte ikke findes længere. Det gør, at det bliver svært at agere hurtigt - og samtidig rammer vi ind i ferietid, siger Henrik Olsen, der er formand for ”Næssundfærgens Venner”, der driver færgen.

Han forklarer, at Thisted Kommune stadig var i besiddelse af de gamle vejskilte til Næssundfærgen, og derfor er skiltene allerede på plads her.

- Skiltning er sindssygt vigtigt for os lige nu - det er ligesom, hvis der ikke var skiltning til Jesperhus. Vi satser meget på turister i den her periode. Det er vigtigt, når turister drejer af mod Næssund, at de bliver bekræftet i, at de er på rette vej, og at der rent faktisk sejler en færge, siger Henrik Olsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...