Nye spillere imponerede Jan Larsen

Søren Westphal og Emil Berggren stod bag Aalborg Håndbolds comeback i Super Cuppen

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der var også stor ros til Emil Berggren (th.), som scorede seks gange efter pausen. Foto: Michael Koch

AALBORG:Aalborg Håndbold kom i front med 1-0 mod KIF Kolding København hjemme i Gigantium, da årets Super Cup blev afviklet fredag aften. Føringen blev dog nordjydernes eneste, og Aalborg Håndbold endte med at tabe 16-17 til de forsvarende danske mestre efter et flot comeback, der skabte uventet spænding i slutfasen.

Svenske Emil Berggren havde chancen for at udligne i nordjydernes sidste angreb, men selvom det ikke lykkedes, kunne svenskeren være stolt af sin indsats, der blev kronet med seks scoringer i anden halvleg. Den nye bagspiller fik efterfølgende stor ros af sin chef.

- Torsdag var første dag, hvor Emil Berggren trænede med i vores angreb, men det var da nogenlunde, at vi lige fik ham med, for han spillede en forrygende anden halvleg, sagde direktør Jan Larsen lige efter slutfløjtet.

En fantastisk præstation

Scoringerne fra Emil Berggren var dog ikke alene om at sende Aalborg Håndbold tilbage i kampen, hvor KIF Kolding København på et tidspunkt havde et forspring på seks mål.

Målmanden Søren Westphal kom til Aalborg forud for denne sæson, og han spillede en stor kamp mod sine gamle holdkammerater, der blot scorede seks gange efter pausen.

- Vi har altid vidst, at Søren Westphal er en rigtig god målmand, og vi er meget glade for, at KIF Kolding København ikke ville beholde ham. Vi har kæmpet for at få ham i flere år, og han leverede en fantastisk præstation, lød vurderingen fra Jan Larsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.