Nye tider for festival

Ny formand og nyt udvalg skal vise vejen

Skagen Festivals nye formand Kjeld Søndergaard kommer til at skulle føre festivalen ind i fremtiden. Foto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

Skagen Festivals nye formand Kjeld Søndergaard kommer til at skulle føre festivalen ind i fremtiden. Foto: Kurt Bering Kurt Bering

VENDSYSSEL:Selv om årets Skagen Festival gav 230.000 kr. i underskud, er der ingen panik i øjnene på festivalens nye formand, 39-årige Kjeld Søndergaard fra Brønderslev.

- Selv om vi er pressede skal vi ikke gå i panik, fordi vi i løbet af 41 år har haft underskud i i alt otte år, men vi skal forholde os til det faktum, at vores stampublikum bliver ældre, siger Kjeld Søndergaard, der vil have bedre overblik over, hvor festivalen tjener penge og hvorfor, For fremtiden venter lige om hjørnet.

- Vi har et udvalg, som i løbet af foråret skal komme med forslag til udviklingen de næste 10-20 år, fortæller Kjeld Søndergaard og tilføjer, at noget kunne tyde på, at publikumskulturen ændrer sig.

- Mange - også de lidt ældre - vil gerne være med til den store havefest på f.eks. Havnescenen eller Torvescenen. Begge scener har kæmpe succes, og det skal vi forfølge, siger Kjeld Søndergaard og understreger samtidig, at festivalen ikke grundlæggende skal ændres.

- Vores røde tråd er stadig vise- og folkemusikken, og der bliver ingen Medina på plakaten hos os, siger Kjeld Søndergaard.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.