Nye tider i lokalbrag

EH Aalborg har taget rollen som Nordjyllands bedste damehold

Søren Olsson
Morten Arvidsson glæder sig til en kamppause, hvor han kan arbejdet med sit mandskab. Arkivfoto: Torben Hansen
Sport 30. september 2016 06:48 - Opdateret 1. oktober 2016 13:25

FREDERIKSHAVN: I sidste sæson kæmpede Vendsyssel Håndbold med i toppen af kvindernes næstbedste række, mens EH Aalborg kæmpede imod nedrykningen.

I denne sæson har Vendsyssel dog fået en helt elendig start. Holdet har tabt de to første kampe, og i weekenden gik det helt galt, da holdet tabte med hele 34-17 til Sønderjyske.

- Vi må jo bare erkende, at som holdene spiller lige nu, så må EH Aalborg være store favoritter, siger Vendsyssel-træner Morten Arvidsson.

- Vi ved jo, at vores spillemæssige kvalitet desværre ikke ændrer sig med et trylleslag. Lige nu er det tiden, der arbejder for os.

Hos EH Aalborg er man kommet fra land med én sejr i to kampe - over netop Sønderjyske, der altså gjorde det slemme ved Vendsyssel. Og her er Aalborg-træner Sune Sørensen godt klar over, at han kommer op imod et hold, der tørster efter revanche.

- Jeg vil gå stærkt ud fra, at de kommer med stor energi og er opsatte på at vise noget. Umiddelbart tænker jeg ikke, at der er meget jeg kan bruge deres kamp forleden til, selvom jeg har set den på video, for de havde kollektivt en offday, siger Sune Sørensen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...